Προωθητική Προσφορά: Με την ΜΤΝ PayAsYouGo τα παίρνεις όλα διπλά!

Η ΜΤΝ μέσα από την προωθητική της ενέργεια και τη νέα μοναδική προσφορά, δίνει στους φίλους της καρτοκινητής την ευκαιρία να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN PayAsYouGo και να τα έχουν όλα διπλά. Συγκεκριμένα, όσοι συναντήσουν την προωθητική ομάδα της ΜΤΝ και μέσω αυτής μεταφερθούν στην ΜΤΝ PayAsYouGo, τότε οι δύο πρώτες ανανεώσεις χρόνου ομιλίας κάθε μήνα (αξίας €5 και άνω) θα διπλασιάζονται για έναν ολόκληρο χρόνο!
Αν για παράδειγμα πιστώσεις το λογαριασμό σου με €5, ο διαθέσιμος χρόνος ομιλίας σου θα αντιστοιχεί σε €10, ενώ με πίστωση αξίας €10, εσύ θα αποκτάς χρόνο ομιλίας €20! Ο bonus χρόνος που θα λαμβάνεις αφορά κλήσεις, αποστολή SMS και mobile internet εντός Κύπρου.
Εάν έχεις ήδη συναντήσει την προωθητική ομάδα της ΜΤΝ και μετέφερες τον αριθμό σου, τότε στείλε με SMS Double On στο 8099 μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή σου, για να ξεκινήσεις να τα παίρνεις όλα διπλά!
Αν ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου με κάρτες ανανέωσης:

Αξία Κάρτας

Ανανέωσης Χρόνου

(Αρχική Πίστωση)

 

Bonus

 

Διάρκεια

5

5

7 ημέρες

10

10

15 ημέρες

20

20

30 ημέρες

35

35

30 ημέρες

50

50

30 ημέρες

 

Αν ενεργοποιήσεις τον χρόνο σου μέσω Direct Top Up:

Αξία Direct Top Up

 (Αρχική Πίστωση)

Bonus

Διάρκεια

5.00–9.99

5

7 ημέρες

10.00–19.99

10

15 ημέρες

20.00- 34.99

20

30 ημέρες

35.00- 49.99

35

30 ημέρες

50.00- 75.00

50

30 ημέρες

 

 

Όροι & Προύποθέσεις
  1. Η προσφορά ισχύει για νέους Συνδρομητές προπληρωμένης τηλεφωνίας με μεταφορά του αριθμού τους σε ΜTN PayAsYouGo. Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο μέσω προωθητικών ενεργειών, που θα πραγματοποιεί η MTN Cyprus Ltd.
  2. Με κάθε νέα πίστωση του λογαριασμού, με κάρτες ανανέωσης χρόνου αξίας άνω των €5 («Αρχική Πίστωση»), θα πιστώνεται σε ξεχωριστό λογαριασμό, ως double bonus airtime, χρηματικό ποσό ίδιας χρηματικής αξίας με την Αρχική Πίστωση. Η διάρκεια χρήσης του double bonus airtime καθορίζεται με βάση την αξία της Αρχικής Πίστωσης όπως παρουσιάζεται στον παραπάνω πίνακα. Για πίστωση λογαριασμού με κάρτες booster €3 ή €6 δεν θα ισχύει η προσφορά.
  3. Ο Συνδρομητής θα επωφελείται της προσφοράς του double bonus airtime για 12 ημερολογιακούς μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της προσφοράς από τον ίδιο τον συνδρομητή. To double bonus airtime θα ισχύει μόνο για τις δύο πρώτες ανανεώσεις χρόνου ομιλίας κάθε ημερολογιακού μήνα, όπου οι δύο πρώτες ανανεώσεις θα πρέπει να είναι αξίας μεγαλύτερης των €5 και να μην ανήκουν στην κατηγορία των καρτών Booster. Νοείται ότι αν οι πρώτες δύο Αρχικές Πιστώσεις στο λογαριασμό του συνδρομητή είναι κάτω των €5 ή είναι με κάρτες Booster, τότε δεν μπορεί να επωφεληθεί αυτής της προσφοράς.
  4. Το double bonus airtime θα ισχύει μόνο για κλήσεις και γραπτά μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα εντός Κύπρου, καθώς και χρήση διαδικτύου. Επίσης εξαιρούνται τα premium SMS/IVR, τα short codes, η διεθνής χρήση και χρήση περιαγωγής.
  5. Η προσφορά του Double Bonus airtime δεν μπορεί να συνδυαστεί με το σχέδιο All in One Bonus.
  6. Το double bonus airtime δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο MTN PayAsYouGo αριθμό.
  7. Ισχύουν οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις του πλάνου MTN PayAsYouGo.