Απόκτησε τώρα ένα απ’ τα κορυφαία smartphones της αγοράς χωρίς σεντ αρχικά μαζί με πλάνο ΜΤΝ Unilimited. Μετάφερε τώρα τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής της MTN και απόλαυσε απεριόριστα λεπτά ομολίας, SMS και μέχρι και 6GB mobile internet, μαζί με το smartpone που ονειρεύεσαι.

ΟΛΑ με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηναίο πάγιο.

 

S9+ gr newiphone 8 plus gr new
Mate 10 Pro gr newLG V30 gr new
Xiami MI mix2 gr newHuawei P20 Lite gr new
 

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες, καθώς και στο MTN e-Store. 

Όροι και Προϋποθέσεις
  1. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη από 26 Μαρτίου 2018 μέχρι 30 Απριλίου 2018.
  2. Η Προσφορά ισχύει παράλληλα με τις υφιστάμενες προσφορές με μεταφορά αριθμού και Ανανέωση συμβολαίου σε 24μηνα ΜΤΝ πλάνα κινητής συμβολαίου και αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις. 
  3. Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την αγορά συγκεκριμένων συσκευών  Galaxy S9+, Apple iPhone 8 Plus 64GB, Apple iPhone X 64GB, Apple iPhone X 256GB, Huawei P20, Huawei P20 LITE, Xiaomi Mi Mix 2 64GB, Xiaomi Mi Mix 2 256GB, Huawei Mate 10 Pro, LG V30 & Huawei P20 Pro, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
  4. Mε την αγορά των πιο πάνω συσκευών οι συνδρομητές επωφελούνται πέραν της έκπτωσης στο μηνιαίο πάγιο, επιπλέον έκπτωση στην συνολική αξία της συσκευής.
  5. Οι παρόν όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά των όρων για την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις και του συνδρομητικού συμβολαίου.