Αυτό το καλοκαίρι απέκτησε ένα απ’ τα πιο hot κινητά χωρίς σεντ αρχικά μαζί με πλάνο ΜΤΝ 4G Smart, ΟΛΑ με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο. Μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο MTN 4G Smart για να απολαμβάνεις μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και 6GB mobile internet, αλλά και για να αποκτήσεις τα πιο εκπληκτικά smartphones της αγοράς χωρίς σεντ αρχικά:

 
IPHONE7_GRS8_GR
P10_GRS7_GR
LG K10_GRY6 II gr


Οι προσφορές είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες, καθώς και στο MTN e-Store. 

Όροι και Προϋποθέσεις
  1. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη από 1 Ιουλίου 2017 μέχρι 31 Αυγούστου 2017.
  2. Η Προσφορά ισχύει παράλληλα με τις υφιστάμενες προσφορές με μεταφορά αριθμού και Ανανέωση συμβολαίου σε 24μηνα ΜΤΝ Smart πλάνα συμβολαίου και αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις. 
  3. Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την αγορά των συσκευών for Huawei P10, Huawei P10 Plus, Apple iPhone 7 Plus 32GB,  LG G6, LG K10 (2017), Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  4. Η αγορά των πιο συσκευών δεν μπορεί να συνδυαστεί με την αγορά 2ης συσκευής με μηνιαίες δόσεις.
  5. Mε την αγορά των πιο πάνω συσκευών οι συνδρομητές επωφελούνται πέραν της έκπτωσης στο μηνιαίο πάγιο, επιπλέον έκπτωση στην συνολική αξία της συσκευής.
  6. Οι παρόν όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά  των όρων για την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις και του συνδρομητικού συμβολαίου.