Αυτό το Πάσχα απέκτησε ένα απ’ τα πιο hot κινητά μαζί με ΜΤΝ πλάνο κινητής. Μετάφερε τώρα τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής της MTN και απόλαυσε μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και μέχρι 10GB mobile internet, μαζί με το smartphone που ονειρεύεσαι.

ΟΛΑ με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηναίο πάγιο. 

S10+ griPhone Xs GR
Huawei P30 Pro griPhone Xr GR
Huawei Mate 20 Lite GR Galaxy A40 Gr

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες, καθώς και στο MTN e-Store. 

Όροι και Προϋποθέσεις της Πασχαλινής προσφοράς 2019 
 1. Η προσφορά για το Πάσχα του 2019 (εφεξής η «Προσφορά») είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους Συνδρομητές σύμφωνα με την παράγραφο 2 παρακάτω, σε Πρόγραμμα Κινητής Τηλεφωνίας (εφεξής «Mobile Plan»)  για ελάχιστη περίοδο συνδρομής 24 μηνών. 
 2. Η Προσφορά ισχύει για: 
  i. Φορητότητα Αριθμού Συμβολαίου σε MTN 24μηνο Πρόγραμμα Κινητής Τηλεφωνίας με έκπτωση στο τιμολόγιο και με μηνιαίες δόσεις
  ii. Ανανέωση σε υφιστάμενους Συνδρομητές Προγράμματος Κινητής Τηλεφωνίας με έκπτωση στο τιμολόγιο και με μηνιαίες δόσεις
 3. Η παρούσα Προσφορά δεν ισχύει για μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας. 
 4. Ο χρόνος διάρκειας της Προσφοράς είναι από τις 4 Απριλίου 2019 μέχρι τις 5 Μαίου 2019 (εφεξής η «Περίοδος Προσφοράς»).
 5. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη για τις παρακάτω Συσκευές και Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας, έως ότου λήξει η Περίοδος Προσφοράς ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων:  
  Huawei Mate 20 Lite με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Medium, MTN Unlimited 1, MTN Unlimited 3, MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
  - Huawei Mate 20 Pro με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Unlimited 3, MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
  - Samsung Galaxy Α40 με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Medium, MTN Unlimited 1, MTN Unlimited 3, MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
  - Samsung Galaxy S10 με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Unlimited 3, MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
  Huawei P30 με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Unlimited 3, MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
  Huawei P30 Pro με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Unlimited 3, MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
  - Apple iPhone Xs Max με τα παρακάτω Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας: MTN Unlimited 6, MTN Unlimited 10.
 6. Mε την αγορά της πιο πάνω συσκευής οι συνδρομητές επωφελούνται πέραν της έκπτωσης στο μηνιαίο πάγιο, επιπλέον έκπτωση στην συνολική αξία της συσκευής. 
 7. Οι συνδρομητές δύνανται να επωφεληθούν από την παρούσα Προσφορά, καθώς επίσης και από την οποιαδήποτε έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, εφ’ όσον πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.
 8. Η αγορά οποιασδήποτε συσκευής με την καταβολή μηνιαίων δόσεων, προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής αποδέχεται την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού του μέσω Τραπεζικής Εντολής.
 9. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά  με τους όρους  και προϋποθέσεις για αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις καθώς και των όρων και προϋποθέσεων του συνδρομητικού συμβολαίου.
 10. Η MTN διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της Προσφοράς ανά πάσα στιγμή. Οι νέοι όροι και προϋποθέσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της MTN.

 

Όροι και Προϋποθέσεις της προσφοράς Δόσεων Μαρτίου 2019

1. Η προσφορά των δόσεων Μαρτίου 2019 (εφεξής η «Προσφορά») είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους Συνδρομητές σύμφωνα με την Παράγραφο 2 παρακάτω, στα MTN Πλάνα Κινητής Unlimited 6, για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο τους 24 μήνες.
2. Η Προσφορά ισχύει για:
i. Φορητότητα Αριθμού Συμβολαίου
ii. Ανανεώσεις σε υφιστάμενους Συνδρομητές Προγράμματος Κινητής Τηλεφωνίας
iii. Υπηρεσία Smartphone Anytime
3. Ο Χρόνος διάρκειας της Προσφοράς είναι από τις 5 Μαρτίου 2019 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019  (εφεξής η «Περίοδος Προσφοράς»).
4. Η Προσφορά περιλαμβάνει αύξηση του διαθέσιμου συνολικού ποσού δόσης. Η Προσφορά θα είναι διαθέσιμη κατά την Περίοδο Προσφοράς και/ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων: 
- Apple iPhone XS 64GB
- Apple iPhone XS Max 64GB
- Apple iPhone XR 64GB
- Samsung Galaxy S10+ 128GB
5. Οι συνδρομητές δύνανται να επωφεληθούν από την παρούσα Προσφορά, καθώς επίσης και από την οποιαδήποτε έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, εφ’ όσον πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.
6. Η αγορά οποιασδήποτε συσκευής με την καταβολή μηνιαίων δόσεων, προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής αποδέχεται την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού του μέσω Τραπεζικής Εντολής.
7. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά  με τους όρους  και προϋποθέσεις για αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις καθώς και των όρων και προϋποθέσεων του συνδρομητικού συμβολαίου.
8. Η MTN διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της Προσφοράς ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις θα δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της MTN.