Συνδέσου με MTN και επωφελήσου με μέχρι και 40% έκπτωση σε smartphone!

Αυτά τα Χριστούγεννα απόκτησε smartphone με μέχρι και 40% έκπτωση και χωρίς σεντ αρχικά, μαζί με πλάνο MTN 4G Smart, ΟΛΑ με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο!

Μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο MTN 4G Smart και πάρε έκπτωση μέχρι και 40% σε smartphone καθώς και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 ολόκληρους μήνες. H προσφορά ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου σε πλάνα MTN Smart Unlimited και MTN Smart Unlimited Plus.

Επέλεξε το πλάνο που σου ταιριάζει και πάρε έκπτωση σε smartphone ως ακολούθως:

 •   40%  έκπτωση σε smartphones με πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Unlimited Plus
 •   30% έκπτωση σε smartphones με πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Unlimited 
 •   20% έκπτωση σε smartphones με πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Large
 •   10% έκπτωση σε smartphones με πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Medium
 •     5% έκπτωση σε smartphones με πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Small

Για να συνδεθείς με πλάνο MTN 4G Smart επισκέψου οποιοδήποτε κατάστημα ΜΤΝ, Stephanis ή άλλων επιλεγμένων συνεργατών ή κάλεσε το Τμήμα Τηλεφωνικών Πωλήσεων της MTN στο 800 10 800.  

Οι επιλογές που προσφέρουμε είναι αμέτρητες! Δες τον Χριστουγεννιάτικο μας κατάλογο πιο κάτω για να πάρεις μια ιδέα των μεγάλων μας προσφορών. 

Christmas catalogue 866x1169

 

Όροι και Προϋποθέσεις
 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από τις 20 Νοεμβρίου 2017 μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2018 («Περίοδος Προσφοράς») και αφορά  νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN Smart πλάνο για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο τους 24 μήνες και υφιστάμενους συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου μόνο στα MTN Smart πλάνα Unlimited και MTN Smart Unlimited Plus, για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο τους 24 μήνες. 
 2. Οι συνδρομητές δύνανται να επωφεληθούν από την παρούσα προσφορά η οποία αφορά έκπτωση σε συσκευή, καθώς επίσης και από την υφιστάμενη προσφορά η οποία αφορά έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.
 3. Η έκπτωση στη συσκευή θα υπολογίζεται με βάση το  MTN Smart πλάνο το οποίο έχει επιλέξει ο συνδρομητής. Συγκεκριμένα:
  α. MTN 4G Smart S πλάνο – 5% έκπτωση στη συσκευή
  β. MTN 4G Smart Μ πλάνο – 10% έκπτωση στη συσκευή
  γ. MTN 4G Smart L πλάνο – 20% έκπτωση στη συσκευή
  δ. MTN 4G Smart Unlimited πλάνο – 30% έκπτωση στη συσκευή
  ε. MTN 4G Smart Unlimited Plus πλάνο – 40% έκπτωση στη συσκευή
 4. Το ποσό της συνολικής έκπτωσης στη συσκευή δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των τετρακοσίων ευρώ (€ 400).
 5. Οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές  που θα επωφελούνται από την παρούσα προσφορά, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβαθμίσουν το πλάνο τους μέχρι τη λήξη της σύμβασης των 24 μηνών.
 6. Η έκπτωση στη συσκευή θα εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές που θα είναι διαθέσιμες κατά την Περίοδο Προσφοράς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 7. Εάν η συγκεκριμένη προσφορά συνδυαστεί με την αγορά 2ης συσκευής με μηνιαίες δόσεις, η έκπτωση στη συσκευή θα εφαρμοστεί μόνο για τη πρώτη συσκευή που εχει επιλέξει ο συνδρομητής
 8. Η αγορά οποιασδήποτε συσκευής με την καταβολή μηνιαίων δόσεων, προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής αποδέχεται την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού του μέσω Τραπεζικής Εντολής.
 9. Η παρούσα προσφορά δεν ισχύει για μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας.
 10. Οι παρών όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα και/ή συμπληρωματικά  των όρων για  αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις καθώς και των όρων και προϋποθέσεων του συνδρομητικού συμβολαίου.
 11. Η ΜΤΝ Cyprus Limited,διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων της παρούσας προσφοράς.