Μετάφερε τον αριθμό σου με ένα τηλεφώνημα και πάρε έκπτωση στα μηνιαία σου πάγια!

Μετάφερε τώρα τον αριθμό σου σε 24μηνο συμβόλαιο MTN Smart μέσω του Τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ με ένα απλό τηλεφώνημα και θα έχεις:

-25% έκπτωση στα μηνιαία σου πάγια για 24 μήνες με οποιοδήποτε πλάνο ΜΤΝ Smart!

                                                                     ή

-50% έκπτωση στα μηνιαία σου πάγια για 24 μήνες με τα πλάνα ΜΤΝ Smart M ή L!


Επέλεξε το πλάνο MTN Smart που σου ταιριάζει και κάλεσε το Τμήμα Τηλεφωνικών Πωλήσεων της ΜΤΝ στο 80010001 μέχρι 19/7 για να μεταφέρεις τον αριθμό σου.

 

Όροι & Προϋποθέσεις-προσφοράς με έκπτωση 25%
 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 13/2/2014 μέχρι 31/5/2014 («Περίοδος Προσφοράς») μέσω του τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων μόνο για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN PayMonthly Smart 24 μηνών.
 2. Oι συνδρομητές θα επωφελούνται με 25% στα μηνιαία πάγια καθ 'όλη τη διάρκεια της σύμβασης (24 μήνες).
 3. Για αλλαγές πλάνου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ισχύουν τα παρακάτω:
  • Από MTN Smart σε MTN Smart: ο συνδρομητής θα επωφελείται την έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του νέου πλάνου Smart που έχει επιλέξει.
  • Από MTN Smart σε άλλο πλάνο MTN PayMonthly: ο συνδρομητής δεν θα επωφελείται από έκπτωση  στο πάγιο του νέο πλάνου.
 4. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο ανά κάθε πλάνο και αναπροσαρμόζονται αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.
 5. Ισχύουν οι συνήθεις όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly.
 6. Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων παροχής της προσφοράς και της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly Smart.

 

Όροι & Προϋποθέσεις-προσφοράς με έκπτωση 50%

1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη από 22/5/2014 μέχρι 19/7/2014 («Περίοδος Προσφοράς») μέσω του τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων μόνο για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN Smart 24 μηνών.

2. Oι συνδρομητές θα επωφελούνται με 50% έκπτωση στα μηνιαία πάγια για 24 μήνες.

3. Για αλλαγές πλάνου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ισχύουν τα παρακάτω:

 • Από MTN Smart Μ σε MTN Smart L ή MTN Smart L σε MTN Smart Μ : ο συνδρομητής θα επωφελείται την 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του νέου πλάνου ΜΤΝ Smart που έχει επιλέξει.
 • Από MTN Smart Μ ή L σε άλλο πλάνο MTN PayMonthly ή MTN Smart S ή Unlimited: ο συνδρομητής δεν θα επωφελείται από έκπτωση  στο πάγιο του νέου πλάνου.

4.  Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο ανά κάθε πλάνο και αναπροσαρμόζονται αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.

5.  Ισχύουν οι συνήθεις όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας ΜΤΝ PayMonthly.

6.  Η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων παροχής της προσφοράς και της υπηρεσίας ΜΤΝ Smart.