Απόκτησε το Samsung Galaxy Note9

Νιώσε την μαγεία του Samsung Galaxy Note9 στα χέρια σου! Προπαράγγειλέ το μαζί με ΜΤΝ πλάνο κινητής μέχρι τις 23 Αυγούστου για να το αποκτήσεις ακόμα και με χωρίς σεντ αρχικά την ημέρα της επίσημης έναρξης πωλήσεων του στα καταστήματα.

Η προπαραγγελία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύου των καταστημάτων MTN.

 

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις
  1. Η ΜΤΝ προσφέρει τη δυνατότητα στους Συνδρομητές της να προχωρήσουν σε προ-παραγγελία της νέας συσκευής: Samsung Galaxy Note 9 (εφεξής η «Συσκευή»), από τις 10 Αυγούστου 2018 έως και τις 23ης Αυγούστου 2018 (εφεξής η «Περίοδος Προ-παραγγελίας»).
  2. Η προ-παραγγελία της Συσκευής ισχύει για τους πρώτους εκατό (100) συνδρομητές της ΜΤΝ μόνο, που θα προχωρήσουν με σύμβαση νέου 24-μηνου Συμβολαίου, Ανανέωση Συμβολαίου και Smartphone Anytime.
  3. Οι πελάτες που θα προχωρήσουν με την προ-παραγγελία της νέας τους Συσκευής κατά την Περίοδο Προ-παραγγελίας, θα δικαιούνται να παραλάβουν τη Συσκευή μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα που είχε γίνει η προ-παραγγελία, αρχής γενομένης της επίσημης ημερομηνίας διαθεσιμότητας των συσκευών που είναι η 24ης Αυγούστου 2018. 
  4. Η προ-παραγγελία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύου των καταστημάτων MTN. Η προ-παραγγελία δεν είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της MTN (store.mtn.com.cy). 
  5. Η παράδοση των προαγορασμένων συσκευών θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας.
  6. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αφορούν μόνο την προ-παραγγελία της Συσκευής. Ο τρόπος αποζημίωσης της Συσκευής, είτε αυτός είναι μέσω προ-πληρωμής αυτής είτε μέσω μηνιαίας αμοιβής, συμπεριλαμβανομένης τυχόν έκπτωσης στην τιμή λιανικής της Συσκευής, εξαρτάται από το σύμβαση συνδρομής MTN που επιλέγει ο κάθε Συνδρομητής. Οι όροι και οι προϋποθέσεις της σύμβασης συνδρομής της MTN, καθώς και οι τυχόν όροι και οι προϋποθέσεις οποιασδήποτε συνδυαστικής προσφοράς, ισχύουν συμπληρωματικά.