Δωρεάν Πακέτο Σύνδεσης ΜΤΝ PayAsYouGo

ΔΩΡΟ ΜΤΝ PayAsYouGo με κάθε σύνδεση ΜΤΝ PayMonthly & ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις μεταξύ των 2 αριθμών!

 

Τώρα, με κάθε νέο συμβόλαιο MTN PayMonthly ή ανανέωση υφιστάμενου συμβολαίου στα καταστήματα ΜΤΝ, αποκτάς ΔΩΡΕΑΝ ένα πακέτο σύνδεσης προπληρωμένης τηλεφωνίας MTN PayAsYouGo. Με την ενεργοποίηση τους θα απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις μεταξύ των δύο αριθμών για ένα ολόκληρο χρόνο!

 

Όροι & Προϋποθέσεις
  1. Η προσφορά ισχύει από τις 14 Οκτωβρίου 2013 για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, με την υπογραφή νέου MTN PayMonthly συμβολαίου ή/και μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε ΜΤΝ PayMonthly πλάνο ή/και ανανέωση MTN PayMonthly συμβολαίου.
  2. Η ΜΤΝ θα δίνει δωρεάν στον συνδρομητή ένα νέο πακέτο σύνδεσης MTN PayAsYouGo. Οι δύο γραμμές, ΜΤΝ PayMonthly και ΜΤΝ PayAsYouGo, θα επωφελούνται μεταξύ τους απεριόριστο χρόνο ομιλίας.
  3. Ο απεριόριστος χρόνος ομιλίας μεταξύ των 2 γραμμών αφορά κλήσεις εντός Κύπρου και θα ισχύει για ένα χρόνο από τη ημερομηνία ενεργοποίησης της νέας γραμμής ή από την ημερομηνία ανανέωσης του υφιστάμενου συμβολαίου.
  4. Σε περίπτωση τερματισμού μιας από τις δυο γραμμές ή αλλαγής από ΜΤΝ PayMonthly σε ΜΤΝ PayAsYouGo ή το αντίθετο, παύει να ισχύει η παρούσα προσφορά.
  5. Με την ενεργοποίηση της παρούσας προσφοράς, οι συνδρομητές δεν μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία ΜΤΝ Friends.
  6. Απαγορεύεται ρητά η πώληση του δωρεάν πακέτου ΜΤΝ PayAsYouGo.
  7. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  8. Η προσφορά ισχύει μόνο στα καταστήματα ΜΤΝ.
  9. Oι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου MTN PayMonthly και τις καρτοκινητής ΜΤΝ PayAsYouGο.
  10. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης.