Με ένα δίκτυο κορυφαίας ποιότητας σε όλη την Κύπρο και με την τεχνολογία 4G που εγγυάται πολύ υψηλές ταχύτητες δεδομένων, οι συνδρομητές της ΜΤΝ απολαμβάνουν τα οφέλη ενός σύγχρονου, εξελιγμένου δικτύου τηλεπικοινωνιών. Στην ΜΤΝ αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στη ζωή όλων μας και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε στοχεύοντας πάντα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς όφελος των πελατών μας.

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε ξεκινήσει μία προγραμματισμένη και στοχευμένη αναβάθμιση του δικτύου μας με σκοπό να προσφέρουμε αναβαθμισμένη mobile internet (3G/4G) εμπειρία για ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία, επεκτείνοντας το ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.


Τι πρέπει να γνωρίζω για την αναβάθμιση του δικτύου της MTNΤι πρέπει να γνωρίζω για την αναβάθμιση του δικτύου της ΜΤΝ

►Γιατί η ΜΤΝ αναβαθμίζει το δίκτυο της;
Η αναβάθμιση του δικτύου μας που έχει ήδη ξεκινήσει γίνεται για να προσφέρουμε παντού καλύτερη εμπειρία mobile internet ώστε οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν ακόμη καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο μας ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές αλλά και να ενισχύσουμε το 4G δίκτυο μας για να μπορούν οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν τις απίστευτες ταχύτητες του 4G δικτύου μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία. Ως εκ τούτου, η αναβάθμιση του δικτύου μας είναι προγραμματισμένη και σε απομακρυσμένες/αγροτικές περιοχές αλλά και σε αστικές περιοχές.

►Πως η αναβάθμιση μπορεί να με επηρεάσει;
H αναβάθμιση του δικτύου μας είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προγραμματισμό. Οι τεχνικοί μας δουλεύουν πολλές φορές κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες για να ολοκληρώσουν το έργο της αναβάθμισης. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστούν οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή όπου η αναβάθμιση είναι σε εξέλιξη. 

►Πως θα ξέρω αν θα επηρεαστώ; Ποιες περιοχές επηρεάζονται;
Η αναβάθμιση του δικτύου μας είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.  Οι εργασίες ανά περιοχή θα διεκπαιρεώνονται εντός μιας ημέρας και στις περισσότερες περιπτώσεις τις πρωινές ώρες.

Για την βδομάδα 26/6/2017 – 30/6/2017 θα αναβαθμίζουμε τις πιο κάτω περιοχές:

Λευκωσία: Λακατάμια-Περιοχή Ηλιούπολης, Δάλι - Περιοχή Πεύκου.

Λάρνακα: Βιομηχανική Περιοχή Καμάρες, Καλό Χωριό.

Λεμεσός: Πάχνα, Όλυμπος (Τρόοδος), Όμοδος, Σούνι-Ζανακιά, Αψιού, Καμινάρια, Δορά, Άγιος Ιωάννης, Αγρός - ξενοδοχείο Ρόδον, πλατεία Τροόδους, Κάτω Πολεμίδια, Αρμενοχώρι, Αγία Φύλα-περιοχή στρατοπέδου, Κάτω Πολεμίδια (Αντρ. Αραούζου), περιοχή Εκάλης, Πεντάκωμο, Ασγάτα, Επταγώνια, Τραχώνι, Ύψωνας, Κολόσσι, Καντού, Γερμασόγεια, περιοχή ξενοδοχείου Moniatis στη Γερμασόγεια, A’ βιομηχανική περιοχή Λεμεσού (Αγίου Σπυρίδωνα), Πέρα Πεδί, Φοινί, Μέσα Γειτονιά, Ακρούντα, Άγιος Αθανάσιος, Παλώδια, Κάτω Πλάτρες, περιοχή Φασούλας, περιοχή Lady’s Mile, περιοχή Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού Βασιλικού.

Πάφος: Καμινάρια, περιοχή Laura Beach Hotel.

Αμμόχωστος: Αγία Θέκλα, Αγία Νάπα (Υδρόπαρκο).


►Ποιο είναι το όφελος της αναβάθμισης για εμένα;
Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του δικτύου της ΜΤΝ οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν mobile internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες  περιοχές της Κύπρου. Ταυτόχρονα, το 4G δίκτυο της ΜΤΝ θα μεγαλώσει και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα καλύπτει ακόμη μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Κύπρου για να απολαμβάνουν περισσότεροι τις απίστευτες ταχύτητες του 4G δικτύου της ΜΤΝ.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.