Ζήσε τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του δικτύου MTN 4G, μεταφέροντας τη γραμμή σου στο πλάνο MTN 4G Smart που καλύπτει τις ανάγκες σου και πάρε ένα από τα hottest smartphones που υποστηρίζουν 4G, χωρίς σεντ αρχικά, μαζί με έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο έως και 50%!

 

Όροι & Προϋποθέσεις 

 

  1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 15/11/2015 μόνο για νέους συνδρομητές, με μεταφορά αριθμού σε MTN Smart πλάνα 24 μηνών εφόσον ο συνδρομητής αποδεχτεί την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.
  2. Οι συνδρομητές θα επωφελούνται από μηνιαίες δόσεις για την αγορά συσκευής και θα παίρνουν έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του MTN Smart πλάνου, που θα επιλέξουν ως ακολούθως:
  • 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με τα πλάνα MTN Smart S, M και L.
  • 35% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με το πλάνο MTN Smart Unlimited.
  • 40% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες με το πλάνο MTN Smart Unlimited Plus.

3.  Η προσφορά ισχύει μόνο για τις πιο κάτω συσκευές μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων:

  • Samsung Galaxy S3 Neo/S4/S5/S5 Mini/S6/S6 Edge/A3/A5/A7/Note 4/Core Prime/Grand Neo Duos Plus, Apple iPhone iPhone 5S/6/6 Plus/6S/6S Plus, HTC One M8/M8S/M9, Motorola Nexus 6/Moto G, Sony Xperia Z3/E4, LG G3/G4/G4c/Spirit/F60/G Pad 8'' 4G, Alcatel One Touch Pop C9, Alcatel Idol 3, Sony Xperia Aqua M4, LG Bello 2

4.  Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για μεταφορά αριθμού από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας.

5.  Για αλλαγές πλάνου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών ισχύουν τα παρακάτω:

  • Από MTN Smart Πλάνου S, M, L, Unlimited και Unlimited Plus σε MTN Smart S, M και L : ο συνδρομητής θα επωφελείται την 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του νέου πλάνου ΜΤΝ Smart που έχει επιλέξει.
  • Από MTN Smart S, M, L και Unlimited Plus σε πλάνο MTN Smart Unlimited: ο συνδρομητής θα επωφελείται από 35% έκπτωση  στο πάγιο του MTN Smart Unlimited πλάνου.
  • Από MTN Smart S, M, L και Unlimited σε πλάνο MTN Smart Unlimited Plus: ο συνδρομητής θα επωφελείται από 40% έκπτωση στο πάγιο του MTN Smart Unlimited Plus πλάνου.
  • Από MTN Smart S, M, L σε άλλο πλάνο MTN PayMonthly: ο συνδρομητής δεν θα επωφελείται από έκπτωση  στο πάγιο του νέου πλάνου.

6.  Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ο συνδρομητής θα πληρώσει τέλη ακύρωσης που υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού έκπτωσης που θα επωφελείτο ανά κάθε πλάνο και αναπροσαρμόζονται αναλογικά με τους εναπομείναντες μήνες.

7.  Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους όρους του συνδρομητικού συμβολαίου.