ΜΤΝ BlackBerry Service

Ασφάλεια και ευκολία χρήσης του Mobile Internet & Email σε συσκευή BlackBerry

Για αυτούς που επιθυμούν να έχουνε άμεση, ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση σε προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς email, η ΜΤΝ προσφέρει την υπηρεσία BlackBerry που καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Μπορείς να διαχειρίζεται μέχρι και 10 επαγγελματικούς και προσωπικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (POP3/IMAP) και να έχεις πρόσβαση στις ασύλληπτες ταχύτητες του δικτύου MTN 4G.

Τώρα διαθέσιμη με δύο διαφορετικές επιλογές, μία με απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις BlackBerry υπηρεσίες και μία συνδυασμένη με ένα πλάνο MTN Mobile Internet προσφέροντας πρόσβαση σε όλες τις BlackBerry υπηρεσίες καθώς σε υπηρεσίες streaming όπως YouTube, Vimeo κλπ.

 

Υπηρεσία BlackBerry Μηνιαίο Πάγιο Όγκος Δεδομένων Λεπτομέρειες Πρόσβασης
MTN BlackBerry Internet Service (BIS) Unlimited €17.29 Απεριόριστος Απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες BlackBerry(e-mail, BlackBerry Messenger, περιήγηση internet). Η πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming δεν είναι διαθέσιμη. Η πρόσβαση στο Internet είναι μόνο δυνατή για την συσκευή BlackBerry και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόντεμ
MTN BlackBerry Internet Service (BIS) €8.14 Σύμφωνα με το επιλεχθέν πλάνο MTN Mobile Internet Όλες οι υπηρεσίες BlackBerry είναι προσβάσιμες και η πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming είναι δυνατή. Η υπηρεσία πρέπει να συνδυαστεί με ένα πλάνο MTN Mobile Internet.

 

Για την εγγραφή στην υπηρεσία MTN BlackBerry Internet πρέπει να έχετε ένα συμβόλαιο ΜΤΝ και μία συσκευή BlackBerry