Φέτος τα Χριστούγεννα, όλα τα smartphones αστέρια, είναι στην ΜΤΝ!

Εδώ και 9 μήνες, οι συνδρομητές της ΜΤΝ, απολαμβάνουν τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του δικτύου ΜΤΝ 4G με κάλυψη σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και το γιορτάζουμε με μια μοναδική προσφορά.

Οι νέοι συνδρομητές που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους σε πλάνο συμβολαίου MTN 4G Smart και οι υφιστάμενοι συνδρομητές μας που θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, θα απολαμβάνουν έκπτωση στο μηνιαίο τους πάγιο για 24 ολόκληρους μήνες και ταυτόχρονα θα μπορούν να αποκτήσουν το κινητό που θέλουν ΤΩΡΑ και να ξεκινήσουν να το αποπληρώνουν τον Μάιο

Συνδέσου τώρα με το πλάνο MTN 4G Smart της επιλογής σου, για να απολαμβάνεις μέχρι και απεριόριστο χρόνο ομιλίας & SMS και μέχρι 6ΜΒ mobile internet για να σερφάρεις με τις ταχύτητες MTN 4G από την νέα σου συσκευή, που θα αποκτήσεις τώρα, με μηνιαίες δόσεις που θα ξεκινήσουν τον Μάιο!

 

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις
 1. Η προσφορά ισχύει από τις 12 Νοεμβρίου 2015 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2016.
 2. Η Προσφορά ισχύει για συνδέσεις με μεταφορά αριθμού συμβολαίου, ανανέωση αριθμού και ΜΤΝ συνδρομητές προπληρωμένης τηλεφωνίας (εφόσον πληρούν τα κριτήρια βλέπε σημείο 7) σε 24μηνο συμβόλαιο MTN Smart και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο με την επιλογή συσκευής με μηνιαίες δόσεις.
 3. Το συνολικό μηνιαίο πάγιο δύναται να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης (μεταφορά αριθμού, ανανέωση αριθμού ή προπληρωμένης τηλεφωνίας. Για το μηνιαίο πάγιο κινητής τηλεφωνίας για νέες συνδέσεις πατήστε ΕΔΩ και για το μηνιαίο πάγιο με ανανέωση συμβολαίου, πατήστε ΕΔΩ.
 4. Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει την αγορά συσκευής με μηνιαίες δόσεις εφόσον αποδεχτεί την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης.
 5. Οι μηνιαίες δόσεις μπορεί να διαφέρουν αναλόγως του πλάνου MTN Smart που επιλέγει ο συνδρομητής, και πρέπει να καλύπτουν την ολική ή/και μερική λιανική τιμή της συσκευής.
 6. Σε περίπτωση τερματισμού του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου ή πριν την καταβολή της τελευταίας μηνιαίας δόσης, ο συνδρομητής θα πρέπει να εξοφλήσει το ποσό των υπολοίπων μηνιαίων δόσεων.
 7. Για να μπορέσουν οι ΜΤΝ συνδρομητές προπληρωμένης τηλεφωνίας να επωφεληθούν από την προσφορά/ες, θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:
  • Πρέπει, η γραμμή τους να είναι ενεργή, ως προπληρωμένη γραμμή, τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες.
  • Πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει τη καρτοκινητή τους κατά τον τελευταίο μήνα.
  • Πρέπει να έχουν κατανάλωση €15 μέσο όρο για τους 3 τελευταίους ημερολογιακούς  μήνες πριν την μεταφορά του αριθμού τους.  (μεγαλύτερη ή ίση με €45 κατανάλωση συνολικά για τους τελευταίους 3 μήνες).
  • Πρέπει να έχουν ενεργή προπληρωμένη γραμμή κατά το χρόνο μεταφοράς του αριθμού τους.
 8. Σε περίπτωση που ο  συνδρομητής επιλέξει η καταβολή της πρώτης μηνιαίας δόσης να αρχίσει τον Μάιο του 2016:
  • Δύναται να επιλέξει από 6 μέχρι 24 μηνιαίες δόσεις για την αποπληρωμή της συσκευής.
  • Ανάλογα με την περίοδο αποπληρωμής των δόσεων που θα επιλέξει ο συνδρομητής, η Ελάχιστη περίοδος του συνδρομητικού συμβολαίου δύναται να διαφέρει χρονικά με την τελευταία καταβλητέα μηνιαία δόση.
  • Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί ανανέωση του συνδρομητικού συμβολαίου μετά την λήξη της Ελάχιστης Περιόδου αλλά ενόσω εκκρεμούν μηνιαίες δόσεις, θα μπορεί να ανανεώσει χωρίς το δικαίωμα να επωφεληθεί μηνιαίες δόσεις για αγορά άλλης συσκευής. Θα μπορεί να επωφεληθεί επιπλέον μηνιαίες δόσεις  μόνο σε περίπτωση αποπληρωμής ολόκληρου του εναπομείναντος ποσού των μηνιαίων δόσεων.
 9. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν παράλληλα με τους όρους των προσφορών (προσφορά με μηνιαίες δόσεις ή/και περαιτέρω εκπτώσεις στο λογαριασμό).
 10. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν συμπληρωματικά με τους γενικούς όρους του συνδρομητικού συμβολαίου.